Airco voor Auto- en Zwaartransport

Wel een standairco, maar montage op het dak is geen optie? Dit kan omdat de cabine te hoog is, het vluchtluik vrij moet blijven, een te steile dakhelling of omdat er simpelweg geen plek is. 

 

Met onze Piccolo Splitter standairco kunt u toch op pad in een aangenaam klimaat. Het compacte formaat zorgt ervoor dat de buitenunit gemakkelijk achter of onder de cabine geplaatst kan worden. Zo is er altijd een ideale temperatuur in de cabine van de vrachtwagen. De Piccolo Splitter is door zijn kleine, maar krachtige buitenunit de standairco voor auto- en zwaartransport.

De standairco voor vrachtwagens

De Piccolo Splitter is een innovatieve standairco voor vrachtwagens. De Piccolo Splitter, standairco voor vrachtwagens, onderscheidt zich in de markt, doordat er geen enkel ruimteverlies is boven of achter de vrachtwagencabine bij installatie. Dit maakt deze compacte standairco ideaal voor zwaartransport, autotransport of vrachtwagens waarvan de bovenkant vrij moet blijven voor de veiligheid. De Piccolo Splitter is een cabine airco voor onder andere Volvo, MAN en Scania trucks.

 

 

 

 

 

 

Meer weten?

Vraag onze experts naar de mogelijkheden vande Piccolo Splitter.