Compacte standairco voor vrachtwagens

Wilt u onderweg altijd comfortabel kunnen werken en rusten in uw cabine, zelfs in de zomer op het heetst van de dag?

>> Kies dan voor de Piccolo Splitter, dé meest compacte standairco voor vrachtwagens!

De standairco voor vrachtwagens

De Piccolo Splitter is een innovatieve standairco voor vrachtwagens. De Piccolo Splitter, standairco voor vrachtwagens, onderscheidt zich in de markt, doordat er geen enkel ruimteverlies is boven of achter de vrachtwagencabine bij installatie. Dit maakt deze compacte standairco ideaal voor zwaartransport, autotransport of vrachtwagens waarvan de bovenkant vrij moet blijven voor de veiligheid. De Piccolo Splitter is een cabine airco voor onder andere Volvo, MAN en Scania trucks.

Compacte standairco voor vrachtwagens

Vanwege zijn unieke eigenschappen is de Piccolo Splitter standairco een perfecte oplossing voor onder andere Volvo, MAN en Scania trucks. Door het compacte formaat van de Piccolo Splitter standairco blijft het vluchtluik vrij, omdat de buitenunit achter- of onder de cabine kan worden geïnstalleerd. Daarnaast is deze Europese airco betaalbaar, geruisloos en is de binnenunit slechts 54 cm breed, waardoor deze vrijwel overal geplaatst kan worden.

Meer afmetingen? Kijk in de technische specificaties.

Subsidie op standairco’s (Fiscale aftrek EIA)

Wilt u nog profiteren van de subsidie* op standairco’s of weten of de standairco geschikt is voor uw voertuig? Vraag dan vandaag nog vrijblijvend uw offerte op maat aan. Maak kennis met dit compacte en betaalbare alternatief voor normale standairco.

* Lees hier meer over de mogelijkheden tot subsidie.

Onder andere ingebouwd bij:

Meer weten?

Stel uw vraag of ontvang direct een vrijblijvende offerte per e-mail.