Hoe houdt u uw chauffeurs tevreden?

Het chauffeurstekort blijft maar oplopen. Daarom is het belangrijker dan ooit voor transportbedrijven om goed personeel aan te trekken en tevreden te houden.

Een standairco kan hieraan bijdragen, want doordat uw chauffeur in een aangenaam klimaat kan pauzeren kan deze daarna beter uitgerust aan het werk. Een beter uitgeruste chauffeur rijdt veiliger en werkt efficiënter.

In de zomer is niets zo fijn als een aangename temperatuur in de cabine van de vrachtwagen. Een standairco helpt uw chauffeurs om beter uit te rusten – of zelfs te slapen – in de cabine. Daarnaast is een standairco ook nog eens een milieuvriendelijke oplossing, die vanwege de energiezuinige en brandstof besparende werking ook nog eens goed is voor de portemonnee.

Uitgeruste chauffeur is alerter, rijdt veiliger en werkt efficiënter

Een goed uitgeruste chauffeur is alerter in het verkeer. Volgens onderzoek van Veilig Verkeer Nederland reageren vermoeide chauffeurs trager op prikkels en handelen minder accuraat. Hierdoor hebben zij gemiddeld 3 tot 8 keer meer kans op een verkeersongeval met letsel. Ongeveer 25% van zowel beroepschauffeurs als particuliere bestuurders zeggen ooit wel eens achter het stuur in slaap gevallen te zijn; ongeveer de helft geeft aan wel eens zeer vermoeid achter het stuur te hebben gezeten of bijna in slaap te zijn gevallen.

Meer weten?

Stel hier uw vraag of ontvang direct een vrijblijvende offerte per e-mail.

Hoe houdt u uw chauffeurs tevreden?