Ontdek onze nieuwe buitenunit

Nog steeds even compact, maar toch compleet anders presenteren wij onze nieuwe buitenunit, uitgevoerd in roestvrij staal voor een verbeterde performance en verlengde levensduur.

De standairco voor vrachtwagens

De Piccolo Splitter is een innovatieve standairco voor vrachtwagens. De Piccolo Splitter, standairco voor vrachtwagens, onderscheidt zich in de markt, doordat er geen enkel ruimteverlies is boven of achter de vrachtwagencabine bij installatie. Dit maakt deze compacte standairco ideaal voor zwaartransport, autotransport of vrachtwagens waarvan de bovenkant vrij moet blijven voor de veiligheid. De Piccolo Splitter is een cabine airco voor onder andere Volvo, MAN en Scania trucks.

Compacte standairco voor vrachtwagens

Vanwege zijn unieke eigenschappen is de Piccolo Splitter standairco een perfecte oplossing voor onder andere Volvo, MAN en Scania trucks. Door het compacte formaat van de Piccolo Splitter standairco blijft het vluchtluik vrij, omdat de buitenunit achter- of onder de cabine kan worden geïnstalleerd. Daarnaast is deze Europese airco betaalbaar, geruisloos en is de binnenunit slechts 54 cm breed, waardoor deze vrijwel altijd boven de passagiersdeur geplaatst kan worden voor optimaal comfort.

Meer afmetingen? Kijk in de technische specificaties.

Ontdek onze nieuwe buitenunit