Standairco voor vrachtwagens

Een comfortabel klimaat in de cabine?  Maak kennis met dé meest compacte standairco voor vrachtwagens, de Piccolo Splitter. Deze innovatieve standairco is geruisloos en koelt tot 6 uur lang zonder de accu leeg te maken.

Innovatieve standairco voor vrachtwagens

De Piccolo Splitter airco onderscheidt zich in de markt, doordat er geen enkel ruimteverlies is boven of achter de vrachtwagencabine bij installatie. Dit maakt deze compacte standairco ideaal voor zwaartransport, autotransport of vrachtwagens waarvan de bovenkant vrij moet blijven voor de veiligheid. De Piccolo Splitter is een cabine airco voor onder andere Volvo, MAN en Scania trucks.

 

Subsidie op standairco’s (Fiscale aftrek EIA)

Wilt u nog profiteren van de subsidie* op standairco’s of weten of de standairco geschikt is voor uw voertuig? Vraag dan vandaag nog vrijblijvend uw offerte op maat aan. Maak kennis met dit compacte en betaalbare alternatief voor normale standairco.

 

Installatie & service

Kies voor gemak en laat uw Piccolo Splitter standairco voor vrachtwagens professioneel installeren door een ervaren monteur! Liever zelf installeren? Bestel de Piccolo Splitter dan nu in onze webshop.

 

Wilt u meer weten over de Piccolo Splitter?

Lees hier verder.

Standairco voor vrachtwagens